Секси и стилни абитуриентски прически

Този сезон модните тенденции от световните подиуми диктуват голямо разнообразие на форми и цветове в косите.
Свобода на въображението и лукс в изпълнението на прическите ще бъдат водещи и на парада на абитуриентките  у нас.

Някои момичета ще заложат на младежката невинност, други ще търсят женствено и атрактивно излъчване.

Пренасяйки европейската мода у нас повечето български стилисти и коафьори ще използват удължения за коса за по-ефектни и впечатляващи резултати. Цените им в салоните значително намаляха през последната година.

Небрежни, леко чупливи, разпуснати коси ще доминират, следвайки френските и италиански тенденции пролет-лято в прическите. Те са най-лесно постижими с естествени удължения.

Тези от вас, които решат да последват модата в Англия ще изберат актуалното каре с асиметрични форми и цветни акценти. За да бъде носима прическата и след абитуриентския бал, тя може да бъде изпълнена с допълнителни кичури или редове, които да въдат лесно сваляни и поставяни.

Тук можете да използвате CLIP-IN  удължения и безвредните временни лепила на експертите в удължаването на коса - EXTEND.

CLIP-IN е система, която използва шнолки тип тик-так за прикачване на редове или отделни кичури коса в избран от вас цвят.

Лепилата са на latex основа и са безвредни, невидими и изключително удобни за фризьорите.

Разбира се трайните методи с капси и кератинови свръзки ще бъдат предпочитани от тези от вас, които желаят да задържат имиджа си на висока нота и след големия ден.